יום חמישי, 15 בינואר 2015

אבקת חלבון מומלצת

איזה אבקת חלבון מומלצת?

ישנם אבקות חלבונים רבות, חלקן טובות יותר, חלקן טובות פחות. אך המכנה המשותף שלהן הוא תכולת חלבונים גבוהה האר אחוזי החלבון ביחס לשאר אבות המזון ! ! !

אבקת חלבון מומלצת - כשרה או לא כשרה!

ונשאלת שאלה נוספת בהקשר לאיזה אבקת חלבון מומלצת! אבקת חלבון מומלצת - כשרה או לא כשרה! זאת השאלה?

שאלות על אבקת חלבון מומלצת

וכמו כן, ישנן שאלות נוספות כשאנו שואלים את עצמנו איזה אבקת חלבון מומלצת יותר!!! אז חלק מהשאלות האלה ניתן לימנות, כיצד מפיקים את אבקות החלבון המומלצת (והאם זאת הדרך הטובה ביותר). מה יתרונות אבקת החלבון מי גבינה. האם יש סכנות באבקת החלבון?, אודות בטיחות השימוש בחלבון מי גבינה הנ"ל. האם אבקת החלבון משמינה?. האם בכלל כדי לנו להשתמש באבקת חלבון בכלל?. ולמי כן כדי להשתמש באבקת חלבון? ועוד...

אודות אבקת חלבון מומלצת

אבקת חלבון מי גבינה הינה חלבון טבעי המהווה כעשרים אחוזים מכלל החלבונים המצויים בחלב הפרה. חלבון מי גבינה נחשב לבעל הערך הביולוגי הגבוה ביותר שקיים בטבע 104%.
חשוב לציין כי חלבונים המופקים ממי הגבינה מסיסים במים, ולכן הם בעלי יתרונות המתבטאים בספיגה מהירה מאוד בגופנו ובאופן כללי מטאבוליזם מהיר יותר. היתרונות הנ"ל בעלי חשיבות מרובה לספורטאי.


אין תגובות:

פרסום תגובה