יום חמישי, 30 ביולי 2015

אנזימים לעיכול המזון ומניעת רגישות למזון

אנזימים לעיכול המזון ומניעת רגישות למזון עם ד"ר קובי עזרא.

אנזימי עיכול אנזים (Enzyme מיוונית: פירושו: בתוך שמר) חומר המזרז תהליכים כימיים. מרבית האנזימים הם חלבונים אולם יש קבוצת אנזימים שהיא RNA. מקור השם, כאמור, הוא באנזים הראשון שהתגלה, כאשר בודדו תמצית מתאי שמרים.

אלפי אנזימים מצויים בכל תא של כל יצור חי והתא החי אינו יכול לתפקד בלעדיהם.

אנזימי העיכול דרושים לתהליכי עיכול תקינים, כך מסייעים למניעת מצבים, כמו: קשיי עיכול ורגישויות במערכת העיכול (עצירות, שלשולים, גזים, צרבות ותחושת מלאות לאחר הארוחה), הם גם חיוניים לעיכול וספיגת אבות המזון בצורה תקינה, להפחתת סוגים שונים של אלרגיות למזון ועוד....




אין תגובות:

הוסף רשומת תגובה