יום שלישי, 5 בינואר 2016

פיתוח גוף וחלבון מי גבינה לשרירים

פיתוח גוף וחלבון מי גבינה לשרירים עם ד"ר קובי עזרא. (תודות לאתר: http://diet2all.net).

קזאין, מלטינית caseus = "גבינה". חלבונים אלה נמצאים בדרך כלל בחלב של יונקים, מה שהופך אותו 80% מהחלבונים בחלב פרה ובין 20% ו- 45% מהחלבונים בחלב אם.

יש הטוענים שהם מקבלים שומן רווי, אחרים מתלוננים על הפרעות העיכול עקב סוכר החלב.

חלב ופיתוח גוף - האם הם מערבבים?

בקרב מפתחי גוף מכמה סיבות ... יש הטוענים שהם מקבלים יותר מדי שומן,  ואחרים מתלוננים על הפרעות העיכול.

ליטר חלב מכיל 32 גרם חלבון מגיע משני מקורות עיקריים: קזאין ומי גבינה. אלה הם ללא ספק שני החלבונים הטובים ביותר מבחינת זמינותם, ובשילוב עם חלבון ביצה, לספק ספקטרום חומצת אמינו מלא. חלבוני החלב מספקים חומצות אמינו בעלות חשיבות גדולה ביותר למפתחי גוף בכמויות גדולות. קזאין מצד שני הוא חלבון המתפרט באופן איטי יותר ומכיל חומצות אמינו חיוניים אחרות המספקים את הבסיס לבניית הגוף שלנו - חומצת אמינו. בשילוב של שתי הפרקציות, הקזאין משפיע על חלבון מי הגבינה לפעול לאט יותר וכך נשארים פעילים בגוף זמן רב יותר ומגדיל את האפשרות של קליטת יתר. ובגלל חומצות אמינו הנמצאים בקזאין, יש יותר סיכוי שמי הגבינה תאוחסן בשרירים.



אין תגובות:

הוסף רשומת תגובה