יום ראשון, 14 ביוני 2020

סופר נוטרישן super nutrition קובי עזרא

חברת super nutrition  


חברת סופר נוטרישן הנה בעלת ייחודיות אשר טרם נצפה בישראל, היות ומוצריה כשרים ומקורם בחלב ישראל - ולא בחלב נוכרי.


קרניטין נוזלי (liquid l-carnitine) - לספיגה מקסימאלית 

קרניטין נוזלי של חברת "super nutrition" נספגת באופן מהיר ביותר ואופטימאלי. חומצת אמינו קרניטין עוזרת בהעברת חומצות שומן לתוך תאי השריר או ליתר דיוק למיטוכונדריה
(מבנים בציטופלסמה כל התאים, שבהם מיוצרת האנרגיה התאית). כך מאפשרת ניצול חומצות שומן כמקור אנרגיה זמין. נחשב לאחד המוצרים הטובים ביותר לאלו המעוניינים להפחית את מסת השומן בגופם ולשפר את היכולת האירובית (גם של שריר הלב). 
מספר מחקרים הוכיחו כי צריכת קרניטין תורמת רבות לצריכת החמצן המרבית ודוחה את הופעת העייפות במהלך האימון. 

מדוע עלי לצרוך קרניטין נוזלי של חברת super nutrition ולמי הוא מיועד?
1) יעיל בתור שורף שומן, מאפשר ניצול תאי שומן בתור מקור אנרגיה.
2) שיפור הכושר האירובי - תורם לצריכת החמצן ודוחה את תהליך העייפות במהלך האימון. 
3) מאיץ את תהליך ההתאוששות לאחר האימון על ידי הפחתת הצטברות חומצת החלב.
המוצר הינו בטעם תפוז. המוצר כשר - בהשגחת הרבנות הראשית פתח תקווה. אינו מכיל: חומרים משמרים, צבעי מאכל, עמילניים וגלוטן.

מחקרים:
* קרניטין מעורבות בחילוף חומרים של שומנים וצמצום טריגליצרידים. מחקרים מסוימים הראו כי רמות נמוכות של קרניטין בגברים הובילו לעקרות. 
* לקרניטין יכולת להגן על שריר הלב על ידי מניעה של הצטברות שומן בשריר הלב. 
* מחסור בקרניטין גורם לשחרור אנרגיה ממקורות אחרים (בעיקר פחמימות), וכתוצאה מכך להיווצרותם של תוצרים בלתי-רצויים (כמו חומצה לקטית בשרירים). אך מעבר לכך, השומן מצטבר, רמותיו עולות והסיכון לפתח רמות שומנים גבוהות בדם, כבד שומני, השמנה ובעיות נוספות הנובעות מחסר באנרגיה מצד אחד ועודף שומן מהצד השני, הולך וגובר.
* מחקרים קליניים הראו כי נטילת תוסף ל-קרניטין עשויה לתרום לשיפור איכות ביצוע מאמץ גופני, הן בקרב ספורטאים הישגיים והן אצל המתאמן החובב.
* צריכת החמצן המרבית היא המדד לכושרו האירובי של האדם. מספר מחקרים מצאו כי נטילת קרניטין תרמה לשיפור צריכת החמצן המרבית (vo2max) בקרב "לוחמי סוף שבוע" ומתאמני סבולת כאחד.
* השלמה של קרניטין דוחה את מועד הופעתה של עייפות במהלך פעילות גופנית. ברור כי עייפות המתפתחת במהלך פעילות גופנית מהווה גורם משמעותי בירידה ביכולת הביצוע הגופני.
* פעילות גופנית גורמת להגברת האיבוד הקרניטין דרך השתן וכתוצאה מכך לירידה בריכוזה בדם. נטילת קרניטין תמנע את ירידת ריכוזו בדם ובכך לא יוגבל אפיק הפקת האנרגיה ממקור של שומן.


סופר ווי פרוטאין 
חלבון מי גבינה ווי סופר - 1.6 ק"ג כשר חלבי


ללא תוספת חומרים משמרים, צבעי מאכל, עמילניים וגלוטן. חלבוןווי סופר -( whey super ) הינו חלבון שמיוצר בנוסחה מחודשת, של חלבוןמי גבינה טהורים העוברים תהליך סינון קפדני על מנת לא להוסיף חומריםמשמרים ,צבעי מאכל ,סוכרים למיניהם. לכן הוא מתאים בתקופת של דיאטה.

כפי שידוע, מחקרים הוכיחו כי החלבון משחק תפקיד חשוב מאוד בגופנו.ביחוד לספורטאים וכל אדם המנסה להעלות במסת השריר החלבון מהווה רכיב מרכזי ברקמות הגוף בכלל וברקמת השריר בפרט. מאחר שתהליך האימון הוא תהליךקטבולי [הרסני] בראשיתו, מן הראוי לצרוך לפחות 2 גרם חלבון לכל ק"ג ממשקל גופכם, בכדי לאפשר תהליכי שיקום ובניה מחדש של רקמות שניזוקו במהלך האימון. אספקה לקויה של חלבון לאחר ביצוע מאמץ גופני תפגעביעילות תהליכי הבנייה ותקטין את מהירות ההתאוששות שלאחר האימון. העיתוי של צריכת אבקת חלבון חשובה ביותר!!!

הסיבה לכך היא שכאשר זמינות החלבון נמצאת בשפל, לאחר האימון, הגירוי לסינתזה של אנזימים של בניית השריר מצוי בשיא. בשלב זה נפתח חלון אנזימטי המאפשר בנייה גדולה יותר של מסת שריר והובלת החלבון והגליקוגן אל המאגרים התוך שריריים. אספקת חלבון בצורת אבקה [עיכול מהיר] תגרום להכנסה מיריבת של חומצות אמיניות לתאים וכמובן להתאוששות מהירה יותר. יתרון עצום זה יכול לעזור לרבים להגביר את עצימות אימוניהם ולהשיג תוצאות טובות אפילו יותר ממה שהיו רגילים. חלבון מי הגבינה מתאים גם בתקופת החיטוב תודות לתכולת השומנים והפחמימות הנמוכה שבו, יכול החלבון לסייע לשמירה על מסת השריר, המערכת החיסונית והשלמת תזונה מושלמת. פרמטר חשוב נוסף הוא הטעם המעולה של האבקה ויכולת התערבבות שלה עם כל נוזל. המוצר כשר - בהשגחת הרבנות הראשית פתח תקווה


סופר ווי גיינר (super whey gainer)


סופר ווי גיינר של חברת: super nutrition קיים בשני מארזים: מארז גדול של 4.5 ק"ג וקטן של 2.250 ק"ג. 
טעמים: וניל / שוקו.
הסופר ווי גיינר מכיל 80% פחמימות, 13% חלבון ו- 0.8% שומן (מתוכם 0%שומן רווי ו- 0% כולסטרול), דבר שהופך אותו למוצר איכותי ויעיל המסייע לעלייה במסת השרירים באופן מהיר וללא עודפי שומן מיותרים! על כן, ספורטאים בעיקר מענפי ספורט כגון: פיתוח גוף, מרימי משקולות, התאבקות וכו'...כמו כן, מסייע ה"סופר ווי גיינר" לאנשים הסובלים מתת משקל ואנשים אשר עבודתם דורשת מאמץ פיזי רב. סופרווי גיינר מספק תערובת של חלבונים איכותיים, ממקור של מי גבינה וחלברזה בלבד! בעל יכולת ספיגה חסרת תקדים.חלבון מי גבינה נספג באופן מהיר מאוד, כך מונע פירוק שרירים לאחר האימון! וחלבון שמקורו בחלב רזה (דל שומן), אשר מכיל את חלבון הקזאין והנ"ל מתפרק באופן איטי, כך מספק חומצות אמינו בשחרור מושהה לזרם הדם. למעשה חלבון מי הגבינה והקזאין מכילים את כל חומצות האמינו החיוניות: לרבות bcaa, ארגינין ועוד בריכוז גבוהה ביותר ובכך מספקים פעילות אנבולית (בונה) לשרירים.


בנוסף, הסופר ווי גיינר מכיל כמות ניכרת של פחמימות מרוכבות כמו כן תערובת מושלמת של כל חומצות האמינו (מחלבון מי הגבינה), הדרושים לחיזוק מערכת החיסונית אשר עלולה להיחלש עקב אימונים מאומצים.


סופר ווי גיינר - יעזור לכם להתאושש הרבה יותר מהר לאחר האימונים, וכן יאפשר צבירת מסתהשריר בתקופה כמה שיותר קצרה ע"י הגברת סינתזה של החלבונים.


מעורבב עם חלב, סופר ווי גיינר מספקת את כל הקלוריות האיכותיות ביותר בצורת מילקשייק בעל טעם נפלא.


המוצר הינו כשר - בהשגחת הרבנות הרשית פתח תקווה. מחלב ישראל !!!
אינו מכיל:כולסטרול ושומן רווי, חומרים משמרים, צבעי מאכל, עמילנים וגלוטן.



חלבון סויה איזולאט (isolate soy protein) - של חברת סופר ניוטרישן

טעמים: וניל / שוקו. 
משקל נקי 1 ק"ג. 
מכיל 75 גרם חלבון ב- 100 גרם אבקה. טעם שוקולד מכיל 74 גרם חלבון ל- 100 גרם אבקה.
חלבון מפולי סויה. להשלמת תצרוכת החלבון היומית לספורטאים מקצועיים וחובבים כאחד. מקור מצוין לגלוטמין, פתרון מצוין לאנשים הרגישים לחלבוני חלב. 
המוצר הינו כשר - בהשגחת הרבנות הרשית פתח תקווה. 
אנו מכיל: חומרים משמרים, שומן רווי ולקטוזצבעי מאכל, עמילנים וגלוטן. 

על מה מבוססת ההמלצה לצרוך מוצרי סויה לשם מניעת מחלות לב? 
ההשפעה של סויה על שומני הדם נצפתה כבר ב- 1908! אך הקהילה המדעית לא התייחסה במשך עשרות שנים לממצאי מחקרים שהראו שצריכת סויה מפחיתה את שומני הדם. 
בשנים האחרונות התפרסמו מאות מחקרים, אשר הוכיחו כי צריכה של סויה מורידה את רמת הכולסטרול בדם ומפחיתה את הסיכון למחלות לב. 
מנהל המזון והתרופות האמריקאי היה הראשון לאשר את ההמלצה ואחריו משרדי בריאות בארצות אירופיות. 
חלבון מפולי סויה. להשלמת תצרוכת החלבון היומית לספורטאים מקצועיים וחובבים כאחד. מקור מצוין לגלוטמין, פתרון מצוין לאנשים הרגישים לחלבוני חלב. 

אבקת חלבון סויה soy protein 
פורמולה צמחית. 
רכיבים: חלבון סויה מבודד 

חלבון צמחי המופק מפולי סויה.אבקת חלבון סויה משמשת להשלמת תצרוכת החלבון היומית.חשובה ביותר להשלמה תזונתית בקרב ספורטאים מקצועיים וחובבים כאחד.חלבון הסויה ידוע כמקור מצוין לגלוטמין,המהווה כ-60% מכלל מאגר חומצות האמינו בשריר.אבקת חלבון הסויה של חברת now מיוצרת ממקור צמחי טהור,עשירה בחלבון ומכילה ריכוזים נמוכים של פחמימות ושומנים.פתרון מצוין לאנשים הרגישים לחלבוני חלב.
הצעה לשימושלערבב מנת הגשה בת 24 גרם בכוס מים,חלב או מיץ.
אינו מכיל: סוכר,מלח,עמילן,חיטה,גלוטן,תירס,חלב,ביצה וחומר משמר.
רכיביםחלבון סויה מבודד.

10 עובדות על סויה 

1. פולי הסויה נראים כמו קטניות אחרות, ומקום הולדתם הוא בסין. עד שנות ה-50, סין היתה המגדלת העיקרית של הסויה, אך מאז, ארה'ב אוחזת ב-50% מהיצור העולמי. 
2. מפולי הסויה מייצרים מגוון של מוצרים: טופו, חלב סויה, מיסו, טמפה, רוטב סויה ועוד. בחלב הסויה משתמשים כחלב ניגר, עם קפה, עם דגני בוקר, לבישול ולאפייה. 
3. ניתן להכין מיונז מחלב סויה, כשהיתרון הגדול טמון בכך שהוא לא מכיל ביצים וכולסטרול, והנו בעל ערכים בריאותיים רבים. במרקמו ובטעמו הוא דומה למיונז הרגיל. 
4. לסויה יתרונות תזונתיים ייחודים, המבדילים אותה מיתר הקטניות. הסויה הינה קטניה העשירה ביותר בחלבון מושלם, שערכו הביולוגי הוא הגבוה ביותר בהשוואה לחלבונים צמחיים אחרים. 
5. הסויה מהווה מקור עשיר למינרלים, כמו: סידן, מגנזיום וברזל וויטמינים מקבוצה b. 
6. שמן הסויה עשיר בחומצות שומן 'טובות' - הרב בלתי רוויות. 
7. הסויה מכילה חומרים הנקראים פיטוסטרולים, אשר מסייעים להקטנת ספיגת הכולסטרול מהמזון בגופנו. 
8. לצריכת מוצרי מזון המבוססים על סויה תכונות רפואיות כגון: מניעת מחלות לב, סרטן ואוסטיאופרוזיס. 
9. הישראלי צורך בממוצע 1 ליטר לשנה, הקנדי- 2 ליטר, הבלגי- 1.6 ליטר והאוסטרלי- 3.5 ליטר. 
10. המהפכה בתחום הסויה שהובילה לגידול התחום התחילה באוקטובר 1999, כאשר משרד המזון והתרופות (fda) בארה'ב הכריז על סויה כמפחיתה סיכון למחלות לב. צריכה של 25 גרם של חלבון סויה ביום (לפחות) עשויה לסייע לירידה משמעותית של רמת הכולסטרול בדם.



יעקב עזרא, מומחה לרפואה נטורופטית, תזונאי ומאמן כושר. מר יעקב עזרא הינו מרצה במכון מור (לאוסטאופורוזיס) ובבית הספר להסמכות מאמנים של וינגייט - באוניברסיטת ת"א (אימונים לפיתוח הגוף ותזונה).

כתב את הספרים: 

 1. אבן הפינה בתחום פיתוח הגוף. 

2. ספורטולוגיה - המדריך לספורטאי.

 3. סטרואידים-כל מה שרצית לדעת? ולא העזת לשאות!

בעל קליניקה לרפואה נטורופטית ונותן שרותים: 
* טיפול במחלות שונות (כולסטרול, מחלות לב, סוכרת ועוז...).
* דיאטות הרזייה ועיצוב הגוף.
* פיתוח גוף - עיצוב וחיטוב הגוף.
לפגישת יעוץ בקליניקה: 0528567140                             


אין תגובות:

הוסף רשומת תגובה