יום ראשון, 26 באוגוסט 2012

אבקת חלבון - חלבונים

אבקת חלבון - חלבונים

המדריך שלך לתוספי התזונה-אבקות חלבונים

פעם אם אתה תוהה מה לחפש באבקת חלבון?
את החומרים הטובים ביותר: מי הגבינה וקזאין מתברר, שחלבוני האבקה הטובים ביותר מגיעים מפרה!

מה הם חלבוני מי גבינה וקזאין?

מי גבינה וקזאין הם החלבונים העיקריים הנמצאים בחלב. למעשה, כ 20 אחוזים מהחלבון בחלב הם מי גבינה, ו80 אחוזים האחרים הם קזאין.



  • מה ההבדל חלבוני מי גבינה וקזאין ?

    מי גבינה וקזאין - שניהם חלבונים באיכות גבוהה, אבל מי גבינה ידועה כ" חלבון מהיר. "זה בגלל שהוא נשבר מהר למטה לחומצות האמין ונספג לתוך זרם הדם שלך. זה עושה את זה טוב מאוד חלבון לצרוך לאחר האימון שלך. קזאין, לעומת זאת, מתעכל לאט יותר, כך שזה אידיאלי עבור מתן הגוף שלך עם אספקה ​​קבועה של כמויות קטנות יותר של חלבון לתקופה ארוכה של זמן, כגון בין ארוחות או בזמן שאתה ישן.


    חלבון המי גבינה וקזאין איזה מהם כדי ?

    נסה תערובת. גם סוג של חלבון יספק את השרירים שלך עם חומרי הגלם לצמיחה, אבל מי גבינה וקזאין שילוב מאפשרים לך לייעל את צריכת החלבון שלך לא משנה מתי אתה למטה לרעוד.גברים של המלצת בריאות: Nitrean מתזונת AtLarge. זה תערובת גבינה, קזאין טוב ביותר שתמצא בכל מקום. וזכור: החלבון הוא לא רק טוב לבניית שרירים, זה גם מפתח לירידה במשקל, שכן הוא מסייע לך לשמור על השרירים שלך כמו שאתה לשרוף שומן. בנוסף, זה משביע, אז להוסיף יותר חלבון לתזונה שלך מאפשר לך לאכול פחות בלי להרגיש מקופח.

    חלבון סויה

    למרות שזה כבר לדרגה כמזון בריאות על ידי תעשיית הסויה, חלבון זה יש חסרון פוטנציאלי. איזופלבונים, התרכובות הפעילות בסויה, הוכחו להעלות את רמות האסטרוגן בגברים, וכדי להשפיע לרעה על תפקוד בלוטת תריס, כאשר הוא נצרך בכמויות גבוהות. למרות שאכילת סויה או טופו כמה לא צפויה להיות זה סוג של השפעה, זה אפשרי למטה מספיק סויה באמצעות תוספים לחוות את האפקט. אם חלבון סויה מופיע כמרכיב הראשון או שני שעל התווית, לבחור מוצר אחר.
    למידע נוסף אודות תוספי מזון לספורטאים: אבקות חלבון אבקות לעלייה במשקל קריאטין ואנרגיה חומצות אמינו שרפת שומנים פרו-הורמונים

  • מפענח את התווית אבקות החלבונים

    כדי רוב האנשים, רשימת המרכיבים של אבקת חלבון יכולה באותה המידה להיות כתובה בסנסקריט. זה בגלל שזה לעתים קרובות מכיל מספר תת סוגים של מי גבינה, קזאין, ביצה, וגם חלבון סויה. הנה איך לקרוא את התווית כמו כימאי.להתרכז: הצורה הזולה ביותר של רוב החלבונים. הוא מכיל כמויות מעט גבוהות יותר של שומן ופחמימות מאשר גרסות טהורות יותר ויכול להיות גושי וקשה לערבב ביד, אך היא מספקת את היתרונות הבסיסיים הזהים בניית שריר. במקרה של קזאין, זה המכונה "caseinate" - חלבון קזאינט.מבודד: חלבון זה יותר טהור מתרכיז-משמעות היא מכילה כמויות נמוכות של שומן ופחמימות, והוא גם קל יותר לערבב.Hydrosylate, הינו חלבון שעבר הידרוליזה: חלבון שנשבר לחלקים קטנים יותר נמצאים בתרכיז או מבודד, שמאפשר לו להיספג בזרם הדם שלך במהירות רבה יותר. עם זאת, כשזה מגיע לקזאין hydrosylate, זה מביס את המטרה, שכן היתרון של קזאין הוא שהוא סופג באיטיות.חלבון קזאין Micellar - קזאין מססילארי, או פפטידים קזאין מבודדים: יקר, אבל קל ללערבב מכיל כמעט לחלוטין של קזאין הטהור, מה שמבטיח ספיגה איטית ויציבה.


    חלבון חלב: מרכיב שיש בהרכב של חלבון חלב טבעי (בערך 80 אחוזים קזאין ומי גבינת אחוזים 20).

    חלבון ביצה: כמו מי גבינה וקזאין, חלבון מעולה באיכות גבוהה. לפעמים מכנה "אלבומין" על התווית.

    אין תגובות:

    הוסף רשומת תגובה