יום שבת, 21 במרץ 2015

אבקת חלבון סופר אפקט

אבקת חלבון סופר אפקט עם ד"ר קובי עזרא. http://diet2all.net חלבון הוא מקור מצויין לעליה במשקל. הגוף משתמש בחלבון לחידוש העור, השיער, השרירים והעצמות. חלבון גם משמש את הגוף בייצור הורמונים, אנזימים וחיזוק המערכת החיסונית. ללא כמות מספקת של חלבון הגוף מאבד את היכולת לתקן רקמות בגוף. חלבון אחד שמקבל את מלוא תשומת הלב במחקרים רבים הוא חלבון מי הגבינה (Whey Protein) המופק מחלב. בחלב יש רק כ- 5% חלבון שמתוכו רק 20% הוא חלבון מי-גבינה. בכדי להגיע לריכוזים גבוהים של חלבון כמו שיש - צריכים לסנן עשרות ליטרים של חלב. חלבון מי-הגבינה הוא החלבון הטוב ביותר לבניית רקמות ושרירים בגוף. חלבון מי-גבינה מסייע להפרשה טבעית של הורמון הגדילה (GH) העובר מטבוליזם בגוף ל- IGF-1 הבונה שרירים.

פרופיל חומצות אמינו ייחודי המותאם לצרכי המתאמן: רמה גבוהה של חומצות אמינו מסועפות BCAA 5גרם במנה מוכנה. החיוניות לשיקום שרירים לאחר מאמץ ולהפחתת פירוק שרירים עקב מאמץ גופני.

• מינון גבוה של חומצת אמינו גלוטמין (4.6 גרם במנה מוכנה) לבניית מסת גוף רזה. הגלוטמין ממלא תפקיד קריטי בגדילה ובצמיחה של תאים, תיקון סיבי שריר פגועים ותחזוקה של מערכת חיסון תקינה.שפר את המערכת החיסונית ומעלה רמות של גלוטטיון בגוף (אנטי-אוקסידנט חשוב בגוף.



אין תגובות:

הוסף רשומת תגובה